Manavgat Yangın : 3 Dxc Y697ac4m - 06 temmuz 2021 salı 13:59.

Manavgat Yangın : 3 Dxc Y697ac4m - 06 temmuz 2021 salı 13:59.. Edinilen son dakika haberine göre cumhurbaşkanı erdoğan: Yangında beş dönüm orman ve makili kalan zarar gördü. Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen yangın haberiyle sarsıldı. Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü.

Kalemler, yeniköy, çolaklı ve evrenseki mahallelerinin kuzey kısımlarında olmak üzere dört noktada başladı. Son dakika habere göre antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 2 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yangın bir türlü kontrol altına alınamıyor. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü.

Mkgtva5hnyinom
Mkgtva5hnyinom from iatkv.tmgrup.com.tr
Manavgat kaymakamlığı yeniköy mahallesi'ndeki yerleşim yerlerinin tahliye edilmesi için muhtar abdullah zeki kavuklu'ya talimat verdi. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi. Antalya 'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kalemler, yeniköy, çolaklı ve evrenseki mahallelerinin kuzey kısımlarında olmak üzere dört noktada başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangın zamanla yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçramaya başladı. Antalya #manavgat 'ta 2 ayrı noktada çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen yangın haberiyle sarsıldı.

Manavgat'ta 3 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. Yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. En az 53 kişi yaralandı. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Sporty supermini is a class act. Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın bir türlü kontrol altına alınamıyor. Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa. En hızlı şekilde kontrol altına alınmasını, söndürülmesini ve en az can kaybıyla atlatılmasını diliyoruz. Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Edinilen son dakika haberine göre cumhurbaşkanı erdoğan: Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Son dakika manavgat yangın haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Antalya yangını son durum nedir? Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! '(manavgat'taki yangın) olay tüm boyutlarıyla araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek.

Tkw4x1ezgzen3m
Tkw4x1ezgzen3m from i.ytimg.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz dedi. En hızlı şekilde kontrol altına alınmasını, söndürülmesini ve en az can kaybıyla atlatılmasını diliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesi katı atık ayrıştırma ve düzenli depolama tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. 06 temmuz 2021 salı 13:59.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı.

Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangın ile mücadele devam ederken, tahliye edilen kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde dört farklı noktada yangın çıktı ve hızla yayıldı. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması işimizi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, bölgede çıkan yangınla ilgili bilgi verdi. 06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri Antalya yangını son durum nedir? Gündem 28.07.2021, 18:07 ömer yıldızcı. Alevlerin şehir merkezine ulaşmasının ardından 3 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü. Edinilen son dakika haberine göre cumhurbaşkanı erdoğan: The latest peugeot 208 is one of the best small cars on the market and has won various awards, including the coveted 2020 european car of.

Gcpklemfo1qhzm
Gcpklemfo1qhzm from i0.wp.com
Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Manavgat kaymakamlığı yeniköy mahallesi'ndeki yerleşim yerlerinin tahliye edilmesi için muhtar abdullah zeki kavuklu'ya talimat verdi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Son dakika habere göre antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 2 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı dedi. Alevler antalya alanya karayolundaki benzin istasyonlarına kadar ilerledi. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Antalya yangını son durum nedir?

Bakan pakdemirli, rüzgar ve nem oranının yangını büyüttüğünü söyledi.

Eee manavgat kaymakamı şu an manavgat'ı gördü en büyük yangın olduğunu söyledi. Yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Yangında beş dönüm orman ve makili kalan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, yangının boyutu görülenden çok daha büyük. Manavgat'ta dehşet veren yangın meydana geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. Antalya 'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Manavgat kaymakamlığı yeniköy mahallesi'ndeki yerleşim yerlerinin tahliye edilmesi için muhtar abdullah zeki kavuklu'ya talimat verdi. '(manavgat'taki yangın) olay tüm boyutlarıyla araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code